Bodø mottakssenter

Kontakt

Bodø mottakssenter
Bodø mottakssenter
Mottaksleder: Laila Olsen

Besøksadresse

Storgata 44
8006 BODØ

Se i kart

Postadresse

Postboks 834
8001 BODØ


Om mottaket

Bodø mottakssenter ble etablert i november 2008, og er et desentralisert mottak med kontor i sentrum av Bodø. Mottaket har totalt plass til 190 beboere, fordelt på 19 eneboliger og leiligheter som ligger spredt fra sentrum til bydelen Mørkved, ca. 10 km fra kontoret.

Bodø mottakssenter fokuserer på aktiviteter som stimulerer og integrerer, og de har et godt samarbeid med lokale lag og organisasjoner. Bodø cycleklubb, Midnattsolrittet, Kirken, Røde kors, Bamse B, Bodø Internasjonale idrettsklubb, Redd Barna, Alle kan synge koret, Internasjonalt senter, «Medt i gården», BHK, Parkenfestivalen, Bodø bordtennisklubb og BOT er alle en del av et stort nettverk som stadig blir større . I tillegg har mottaket tilgang til basseng og idrettshall.

Foruten organiserte lokaler og aktiviteter, finnes det en mengde muligheter til aktivitet i byens nærmiljø. Gode turløyper og gode fiskeplasser benyttes ofte. I tillegg er byens kaffebarer og nye bibliotek populære tilbud.

Mottaket har syv fast ansatte, samt kommunal helsesøster i 100 % stilling. Helsesøster har arbeidssted i mottakets kontorlokaler.


Guide til nærmiljøet

Siste fra Bodø

« »


Del: