Hå avdeling for enslige mindreårige

Kontakt

Hå avdeling for enslige mindreårige
Hå avdeling for enslige mindreårige
Avdelingsleder: Frode Haukland

Besøksadresse

Sandroen 2
4365 NÆRBØ

Se i kart

Postadresse

Sandroen 2
4365 NÆRBØ


Om mottaket

Hå avdeling for enslige mindreårige (EM) ble åpnet sommeren 2015, og har plass til 50 enslige mindreårige asylsøkere. Mottaket er lokalisert i Hå kommune i Rogaland.

Hå mottakssenter ligger rett ved stranden i Nærlandparken utenfor Nærbø. Her er det mye grønt areal til turgåing, fotball, volleyball. I 2015 åpnet vi Nærland Kafé Verden som et prosjekt i samarbeid med beboere, ansatte, huseier, lokale bedrifter og skoler. Kaféen brukes til matlagingskurs for våre beboere. Vi håper også å bruke den som kafé for turgåere, en plass der lokalbefolkningen og beboerne kan møtes.

Avdelingen er døgnbemannet og har 25 ansatte. Dessuten har Hå kommune sykepleier og helsesøster tilknyttet mottaket, i tillegg til en fastlege. Jæren DPS akutt team tilbyr samtaler for våre beboere som har det vanskelig.

EM-avdelingen er tilknyttet Hå mottakssenter.


Guide til nærmiljøet

Siste fra Hå

« Hei til alle mottaks venner! Kanskje noen har en gåstol som de trenger ikke mer? Vi har en liten gutt som har lyst til å begynne å gå. 😁 »

Nyheter fra Hå mottakssenter

Heros verdier i møte med asylsøkere

Mandag 18. og tirsdag 19. januar var et stort antall journalister fra hele Europa til stede da Hero kompetanse gjennomførte kurset Sammen for sikkerhet på Hå mottakssenter i Hå kommune i Rogaland. - Som følge av stor internasjonal interesse valgte vi å gjennomføre to kurs med media til stede, forteller avdelingsleder og instruktør Linda Hagen. På den måten kunne alle få se hvordan vi..

Les mer


Del: