Hå mottakssenter

Kontakt

Hå mottakssenter
Hå mottakssenter
Mottaksleder: Leif Michaelsen

Besøksadresse

Sandroen 2
4365 NÆRBØ

Se i kart

Postadresse

Sandroen 2
4365 NÆRBØ


Om mottaket

Hå mottakssenter ble etablert i juli 2009. Mottaket er lokalisert i Hå kommune i Rogaland, og har en total kapasitet på 250 beboere. Sommeren 2015 ble det åpnet en avdeling for enslige mindreårige ved mottaket.

Hå mottakssenter ligger rett ved stranden i Nærlandparken utenfor Nærbø. Her er det mye grønt areal til turgåing, fotball, volleyball. I 2015 åpnet vi Nærland Kafé Verden som et prosjekt i samarbeid med beboere, ansatte, huseier, lokale bedrifter og skoler. Kaféen brukes til matlagingskurs for våre beboere. Vi håper også å bruke den som kafé for turgåere, en plass der lokalbefolkningen og beboerne kan møtes.

Mottakets ordinære avdeling har 11 ansatte. Dessuten har Hå kommune sykepleier og helsesøster tilknyttet mottaket, i tillegg til en fastlege. Jæren DPS akutt team tilbyr samtaler for våre beboere som har det vanskelig.


Guide til nærmiljøet

Siste fra Hå

« Hei. Hver søndag har vi kafé i Blue-house på Hå mottaksenter i hele juli og august for alle som vil komme å smake på mat fra forskjellige land! 😊 Det vil være beboere på Hå mottak som står for matlaging og salg. Nå på søndag er det ungdommene på EM -avdelingen som lager maten, dei er mellom 15-18 år! 😊 Kaféen vil være åpen fra kl 13.00 til kl 16.00. VELKOMMEN 😊😊 Det vil være litt ulikt hver søndag ang hva som er på menyen. Denne søndagen vil det være afghansk ris m/salat kylling og kjøtt. Det er en tradisjonell rett som tar tid å lage, men smaker kjempegodt med mye godt oppi. Det vil og bli servert pølser til dei som vil ha det, og kake, kaffe, te og saft. I tillegg vil det være mulig å kjøpe ass. mineralvann og krone-is. HUSK KONTANTER😊😊 Det er kjekt om du stikker innom dersom du er på tur i nærområdet. Det skal være noen små skilt og blå piler som viser vei. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss. »

Nyheter fra Hå mottakssenter

Heros verdier i møte med asylsøkere

Mandag 18. og tirsdag 19. januar var et stort antall journalister fra hele Europa til stede da Hero kompetanse gjennomførte kurset Sammen for sikkerhet på Hå mottakssenter i Hå kommune i Rogaland. - Som følge av stor internasjonal interesse valgte vi å gjennomføre to kurs med media til stede, forteller avdelingsleder og instruktør Linda Hagen. På den måten kunne alle få se hvordan vi..

Les mer


Del: