Hvalstad transittmottak

Kontakt

Hvalstad transittmottak
Hvalstad transittmottak
Mottaksleder: Ole Valen

Besøksadresse

Solstadveien 42
1395 HVALSTAD

Se i kart

Postadresse

Solstadveien 42
1395 HVALSTAD


Om mottaket

Hvalstad transittmottak for enslige mindreårige ble startet opp i 2002 og ligger i på Hvalstad i Asker kommune. Det er et sentralisert mottak med total kapasitet på 110 beboere.

På Hvalstad transittmottak vil vi styrke ungdommene for mestring videre i deres liv. Vi vet at en god velkomst er med på å gi beboere en trygghet på stedet og en forståelse av hvordan vi forholder oss til hverandre på Hvalstad og ellers i samfunnet. Vi skal bidra til å legge grunnlaget for at ungdommen skal klare seg best mulig videre, enten de blir i Norge eller skal returnere til sitt hjemland.

Hvalstad transittmottak har totalt 41 ansatte. I tillegg har Asker kommune helseavdeling på mottaket med sykepleiere til stede fire ganger i uken.


Siste fra Hvalstad

« Norges volleyballforbund arrangerte Norwegian volley cup 2017 18. - 20. august. Hvalstad mottak deltok med et lag i Mixed Junior 1998-2001 Øvet. De ble nr. 3 av 4 i den gruppen. Eller vinner av sluttspill B, som også er en måte å si det på:). De fikk spille mange kamper og tok nok med seg en del nye erfaringer med tilbake til mottaket etter denne helgen. Det var noen stolte og fornøyde gutter som helst ville ha spilt cup hver helg om de hadde kunnet:) »


Del: