Hvalstad transittmottak

Kontakt

Hvalstad transittmottak
Hvalstad transittmottak
Mottaksleder: Ole Valen

Besøksadresse

Solstadveien 42
1395 HVALSTAD

Se i kart

Postadresse

Solstadveien 42
1395 HVALSTAD


Om mottaket

Hvalstad transittmottak for enslige mindreårige ble startet opp i 2002 og ligger i på Hvalstad i Asker kommune. Det er et sentralisert mottak med total kapasitet på 110 beboere.

På Hvalstad transittmottak vil vi styrke ungdommene for mestring videre i deres liv. Vi vet at en god velkomst er med på å gi beboere en trygghet på stedet og en forståelse av hvordan vi forholder oss til hverandre på Hvalstad og ellers i samfunnet. Vi skal bidra til å legge grunnlaget for at ungdommen skal klare seg best mulig videre, enten de blir i Norge eller skal returnere til sitt hjemland.

Hvalstad transittmottak har totalt 41 ansatte. I tillegg har Asker kommune helseavdeling på mottaket med sykepleiere til stede fire ganger i uken.


Siste fra Hvalstad

« Eritreisk mat på en helt vanlig onsdag! Fra tid til annen må vi sørge for at ungdommene på Hvalstad asylmottak får lage mat som de kjenne godt fra før. Det var en stor og glad gjeng som i forrige uke fylte hele kjøkkenet og disket opp med en tradisjonsrik eritreisk rett til lunsj. Et spesielt hjemmelaget brød ble revet opp i biter og blandet med en sterk saus. Og for å gjøre det litt mildere ble det hele toppen med kefirmelk! Dette spiser vi gjerne til frokost i helgene, kunne miljøarbeider Melake fortelle. Han sammen med infoansvarlig Kari hadde det overordnede ansvaret på kjøkkenet denne dagen. »


Del: