Hvalstad transittmottak

Kontakt

Hvalstad transittmottak
Hvalstad transittmottak
Mottaksleder: Ole Valen

Besøksadresse

Solstadveien 42
1395 HVALSTAD

Se i kart

Postadresse

Solstadveien 42
1395 HVALSTAD


Om mottaket

Hvalstad transittmottak for enslige mindreårige ble startet opp i 2002 og ligger i på Hvalstad i Asker kommune. Det er et sentralisert mottak med total kapasitet på 110 beboere.

På Hvalstad transittmottak vil vi styrke ungdommene for mestring videre i deres liv. Vi vet at en god velkomst er med på å gi beboere en trygghet på stedet og en forståelse av hvordan vi forholder oss til hverandre på Hvalstad og ellers i samfunnet. Vi skal bidra til å legge grunnlaget for at ungdommen skal klare seg best mulig videre, enten de blir i Norge eller skal returnere til sitt hjemland.

Hvalstad transittmottak har totalt 41 ansatte. I tillegg har Asker kommune helseavdeling på mottaket med sykepleiere til stede fire ganger i uken.


Siste fra Hvalstad

« KLÆR TIL OVERS? Den store asylsøkerstrømmen er over, og dermed drukner heller ikke vi lenger i giverglede, som vi gjorde høsten/vinteren 2015. Noen kommer likevel . . . Og noe kommer likevel. Heldigvis. Vi har gått over lageret vårt, og tillater oss å presentere en liten ønskeliste for å kunne by de som kommer opprustning så likt en vanlig norsk ungdom som mulig. De får en startpakke fra UDI ved ankomst, men den er v e l d i g nøktern. Og de får noen kroner i lommepenger annenhver uke. Men ikke stort mer enn til litt godis fra Kiwi, egentlig . . . Så vi ønsker oss: - Toalettsaker (sjampo, dusjsåpe, tannbørster, deodorant og bodylotion) TannKREM har vi! MASSE! - Slippers/sandaler (str 36 - 46) - Fotball-/joggesko (str 36-46) - Tøfler/innesko (str 36-46) - Regntøy (str S - M i både dame- og herrestørrelse) - Og jentene sier, som jenter flest, ikke nei takk til sminke . . . Har du eller butikken din noe til overs, som bare tar plass for deg, men som vil være kjærkomment hos oss, ikke nøl med å kontakte ingvild.sunde@hero.no Vi takker håpefullt på forhånd! 🙂 »


Del: