Meråker mottak for enslige mindreårige

Kontakt

Meråker mottak for enslige mindreårige
Meråker mottak for enslige mindreårige
Mottaksleder: Eli Storsand

Besøksadresse

Fossen Gård
7530 MERÅKER

Se i kart

Postadresse

Fossen Gård
7530 MERÅKER


Om mottaket

Meråker mottakssenter ligger i Meråker kommune i Nord-Trøndelag, og ble startet i juli 2015. Det er et mottak for enslige mindreårige asylsøkere med en total kapasitet på 40 beboere.

Vi legger stor vekt på lokalsamfunnsarbeid og har et godt samarbeid med frivillige lag og foreninger som bidrar med positive aktiviteter og leksehjelp til beboerne. I tillegg til å arbeide for en aktiv og meningsfull hverdag har vi på Meråker mottakssenter fokus på god helse og ernæring. Gjennom opplæring og matlaging i grupper lages det sunn og god mat som spises i fellesskap i mottakets spisesal.

Meråker mottakssenter har 20 ansatte. I tillegg har vi et godt samarbeid med kommunens ulike avdelinger, som skole, helsesøster og legekontor.

Nyheter fra Meråker mottakssenter

Drive For Life på Meråker mottak for enslige mindreårige

Meråker mottakssenter for enslige mindreårige asylsøkere er med i det spennende prosjektet, "Drive for Life". Mellom 12-25 ungdommer gleder seg hver søndag til å være med på aktivitetene som ledes av Petter Northugs venn og husvert, Halgeir Martin Lundemo på Meråker. Historien om Drive For Life startet med en ung gutt som søkte fart og spenning gjennom adrenalinstimulerende aktivitete..

Les mer


Del: