Namsos mottakssenter

Kontakt

Namsos mottakssenter
Namsos mottakssenter
Mottaksleder: John Lado

Besøksadresse

Overhallsvegen 19 B (Brunosten)
7800 NAMSOS

Se i kart

Postadresse

Postboks 150
7801 NAMSOS


Om mottaket

Namsos mottakssenter ble opprettet i februar 2008. Det er et delvis desentralisert mottak med administrasjonslokaler sentralt i Namsos. Alle boligene ligger i sentrum med gangavstand til butikker, legekontor, helsestasjon, skoler og turområder. Mottaket har totalt 210 plasser.

Namsos mottakssenter satser på integrering gjennom informasjon, lokalsamfunnsarbeid og beboermedvirkning. Integrering er ikke noe man kan gjøre alene, man blir integrert gjennom å bli inkludert. Mottaket har en erfaren og kunnskapsrik personalgruppe med stort engasjement. Både beboere og personal er ressurspersoner i integreringsarbeidet, og bidrar i lokalsamfunnet med kompetanseheving innen asyl- og flyktning feltet.

Mottaket har åtte ansatte. I tillegg er kommunalt ansatt helsesøster og tilsynslege tilknyttet mottaket.


Guide til nærmiljøet

Siste fra Namsos

« Noen av våre nåværende boliger for våre beboere skal rives, og vi har i forbindelse med dette et stort behov for nye boliger fra og med 1. mars. Det hadde vært til stor hjelp dersom noen der ute kunne tenke seg å leie ut bolig til oss. Send oss gjerne en melding her på facebook, ring oss på telefon 74 21 90 30 eller send en mail til namsos.mottak@hero.no 🙂 Alle tilbud og tips tas imot med takk. »


Del: