Sandnes mottak for enslige mindreårige

Kontakt

Sandnes mottak for enslige mindreårige
Sandnes mottak for enslige mindreårige
Mottaksleder: Bineyam Abera Yohannes

Besøksadresse

Altonagata 12
4307 SANDNES

Se i kart

Postadresse

Altonagata 12
4307 SANDNES


Om mottaket

Sandnes EM ble opprettet i 1998 og var Heros første avdeling for enslige mindreårige. Mottaket gir tilbud til enslige mindreårige asylsøkere av begge kjønn, og har totalt 30 sengeplasser.

Vi har et godt samarbeid med KIA, Hana IL, Sandvika Svømmeanlegg og ungdomsklubben L54, som har ukentlige aktiviteter for ungdommene som bor på avdelingen. Vi har også inngått samarbeidsavtale med Redd Barna, som har aktiviteter med beboerne annenhver mandag.

Sandnes EM har 17 ansatte. I tillegg har Sandnes kommune ansatt helsesøster, jordmor og psykiatrisk sykepleier som er tilknyttet mottaket for å følge opp beboernes helsebehov.


Siste fra Sandnes

« I dag stenges dørene hos ordinær avdeling ved Sandnes mottakssenter. Avdeling for enslig mindreårige fortsetter. Lykke til! Teamet ved ordinær avdeling vil takke alle for et godt samarbeid. Vi ønsker tidligere beboere, samarbeidspartnere og alle andre et Riktig Godt Nytt År🎉 »

Nyheter fra Sandnes mottakssenter

Gledesfylt dag på Refstad transittmottak

Skolestart med brask og bram Mottaksansatte tok sammen med rektor og lærere ved Grünerløkka skole imot barna og deres foreldre til åpningsseremoni. Sammen tok de også imot gjester fra Oslo kommune ved Geir Lippestad, byråd for næring og eierskap og Tone Tellevik Dahl som er byråd for oppvekst og kunnskap. Korpset fra Grünerløkka skole spilte musikk og taler ble holdt av rektor ved..

Les mer


Del: