Steinkjer mottak for enslige mindreårige

Kontakt

Steinkjer mottakssenter
Steinkjer mottakssenter
Mottaksleder: Liv Stornes

Besøksadresse

Fergeland 112
7718 STEINKJER

Se i kart

Postadresse

Postboks 3085 Sentrum
7709 STEINKJER


Om mottaket

Steinkjer mottakssenter hadde ny-oppstart siste halvdel av 2015, for Hero har også tidligere hatt mottak her, fra 2009 til tidlig i 2015. Fra slutten av september 2015 startet mottaket for enslige mindreårige opp. Det ligger på Fergeland ikke langt unna sentrum og har 30 plasser normalt, men kan gå opp til 40 ved behov.

I tillegg til et godt skoletilbud og deltagelse i informasjonsprogrammet har også våre beboere et rikt aktivitetstilbud. Ungdommene våre har et tilrettelagt aktivitetssenter tilknyttet boligen på Fergeland.

Vi er svært opptatt av aktiviteter, trivsel og et rikt fritidstilbud for alle våre beboere. Pensjonerte lærere holder egne norskkurs, vi spiller fast fotball to ganger i uken, vi har fjellturer, malerkurs og yoga – for å nevne noe. Vi samarbeider svært tett med frivillige – både enkeltpersoner, lag og organisasjoner – og særlig med Steinkjer Røde Kors.

Steinkjer mottak for enslige mindreårige er døgnbemannet og har 20 ansatte. I tillegg er det kommunale helsesøstre som jevnlig besøker mottaket og har kontor like ved skolen, hvor ungdommene kan komme for en prat hvis de ønsker det.


Siste fra Steinkjer

« Så rullet det inn mange sykler til oss i dag! Hjertelig takk til vår gode samaritan, Tore som tenker på oss alle her på EM. Nå blir det litt mekking og justering her tenker jeg 😊 »


Del: