Kvitnes mottakssenter

Kontakt

Kvitnes mottakssenter
Rainer Gundersen

Besøksadresse

Kvitnes 116

9440 Evenskjer

Se i kart

Postadresse

Kvitnes 116

9440 Evenskjer

Om mottaket

Kvitnes mottak ligger idyllisk til ved havet ved Tjeldsund bru i Tjeldsund kommune midt imellom flyplassen på Evenes og Harstad.

Kvitnes mottak ble startet 31. august 2023 og er et ordinært mottak med plass til 180 beboere. Mottaket består av to lokasjoner en på Kvitnes, hvor administrasjonen ligger, og en på Elvemo sør for Evenskjer.

Beboerne er innkvartert i ulike boenheter, blant annet i campinghytter og rom med ulik størrelse. Alle har tilgang på kjøkken slik at de kan lage sin egen mat. Fasilitetene har en enkel og nøktern standard.

Tilbudet på huset består i 8 faste ansatte med ulike oppgaver knyttet til driften av mottaket, helsesykepleiere for barn og unge, barnebase, aktivitets/treningsrom, gode muligheter for fisking og friluftsliv, samt mulighet for bading og strandliv ved sjøen.

Det er satt opp buss som går til Evenskjer flere ganger i uken for å sikre at beboerne har mulighet til å handle mat i nærmeste matbutikk.

På Evenskjer finnes det tilbud som; lege, tannlege, kommune hus, frivillighetssentral, kirke, samisk senter, bibliotek, BUA, Kafe, skiløyper, klatrevegg, idrettsplass m.m.

Guide til nærmiljøet

Nyheter fra Hero Norge

Strandrydding for en bedre framtid

Beboere på Hå mottakssenter fjernet 220 kg med søppel fra Nærlandstranden. Initiativet er et samarbeid mellom Hero, Hold Norge Rent og Jæren Friluftsråd. Visjonen til Hero handler om å gjøre en ny framtid mulig.  Vår visjon om en ny fremtid omfavner nøkkelaspektene ved bærekraft og understreker behovet og ansvaret for å sikre en inkluderende og bærekraftig utvikling for alle...

Les mer

Utvekslingsprosjekt for læring og forbedring

Det bilaterale utvekslingsprosjektet mellom Médecins du Monde (MdM) i Hellas og Hero Norge er basert på par..

Les mer

Innovasjon for en bedre framtid

Hero arrangerer årets viktigste konferanse om migrasjon og integrering, sett gjennom linsen av innovasjon. Vårt m..

Les mer

Beboerundersøkelse i våre mottak

Hero Norge har forpliktet seg til å tilby et trygt og støttende bosted og miljø for sine beboere. Som en del av..

Les mer


Del: