Solsiden mottakssenter

Kontakt

Solsiden mottakssenter
Solsiden mottakssenter
Mottaksleder: Kristine Bøgwald

Besøksadresse

Lindeveien 5

4580 Lyngdal

Se i kart

Postadresse

Lindeveien 5

4580 Lyngdal


Om mottaket

Solsiden mottakssenter ligger i Lyngdal kommune.

Solsiden mottakssenter har en kapasitet på 100 faste plasser og 50 stykkprisplasser. I tillegg til den faste kapasiteten, har mottaket mulighet for å øke kapasiteten dersom UDI gjør avrop på opsjonsplasser. Fra mars til oktober 2022 ble lokalene benyttet til akuttinnkvartering for ukrainske flyktninger, men gikk over til ordinær drift fra 17. oktober 2022.

Vi ligger sentralt til i Lyngdal med korte avstander til det meste. På huset har vi lekeområder for barn, yogarom for voksne, egen frisørsalong for beboere, barnebase og kommunens helseteam for flyktninger. Vi har også tre store og gode innebygde uteområdet. Disse er delt inn i kjøkkenhage, lekeområde/grillområde og kosehage. Vi er syv ansatte med bred erfaring og kompetanse.

Beboerrådet har en viktig stemme hos oss, og de er med på å bestemme aktiviteter, hvilke aktivitetsrom vi skal ha tilgjengelig og fungerer som bindeledd mellom ansatte og beboere.

Nyheter fra Hero Norge

Strandrydding for en bedre framtid

Beboere på Hå mottakssenter fjernet 220 kg med søppel fra Nærlandstranden. Initiativet er et samarbeid mellom Hero, Hold Norge Rent og Jæren Friluftsråd. Visjonen til Hero handler om å gjøre en ny framtid mulig.  Vår visjon om en ny fremtid omfavner nøkkelaspektene ved bærekraft og understreker behovet og ansvaret for å sikre en inkluderende og bærekraftig utvikling for alle...

Les mer

Utvekslingsprosjekt for læring og forbedring

Det bilaterale utvekslingsprosjektet mellom Médecins du Monde (MdM) i Hellas og Hero Norge er basert på par..

Les mer

Innovasjon for en bedre framtid

Hero arrangerer årets viktigste konferanse om migrasjon og integrering, sett gjennom linsen av innovasjon. Vårt m..

Les mer

Beboerundersøkelse i våre mottak

Hero Norge har forpliktet seg til å tilby et trygt og støttende bosted og miljø for sine beboere. Som en del av..

Les mer

Guide til nærmiljøet


Del: