Trondheim mottakssenter

Kontakt

Trondheim mottakssenter
Trondheim mottakssenter
Mottaksleder: Tuva Ravn Eggan

Besøksadresse

Sandmoflata 6B
7093 TILLER

Se i kart

Postadresse

Sandmoflata 6B
7093 TILLER


Om mottaket

Trondheim mottakssenter er lokalisert på Sandmoen, 10-15 min kjøretur fra Trondheim sentrum. Hero Norge har drevet Trondheim mottakssenter siden 2008, og har per i dag en kapasitet på 225 plasser, inkludert en tilrettelagt avdeling med plass til 25 beboere. Mottaket er delvis desentralisert som vil si at noen beboere bor på Sandmoflata 6B hvor mottaket har kontor, resepsjonslokale, flere ulike aktivitetsrom og barnebase. Andre beboere bor i eksterne hus rundt omkring i Trondheim. 

Ansatte ved Trondheim mottakssenter har en flerkulturell bemanning med bred kompetanse og mange har lang erfaring i asylfeltet. Vi er opptatt av å se beboerne våre og bistå på best mulig måte på ulike områder i hverdagen. Mottaket har et utstrakt samarbeid med Trondheim kommune og mange frivillige aktører.

Vi legger til rette for at beboerne skal ha et variert aktivitetstilbud som fører til integrering. Samarbeidsrådet og kvinnegruppa går aktivt inn i planleggingen av ulike aktiviteter. På facebookgruppen:  Trondheimmottakssenter, kan man lese mer om hva som skjer i mottaket. Trondheim mottakssenter har 29 årsverk og er døgnbemannet.


Siste fra Trondheim

Failed getting FB content, check settings.

Nyheter fra Hero Norge

Ledig stilling: Jobb med mening

Hero driver asylmottak på oppdrag fra norske myndigheter (UDI). I løpet av mai skal vi åpne fem ordinære asylmottak og åtte mottak for enslige mindreårige. I Hero får du varierte arbeidsoppgaver og ingen dager på jobb er like – heldigvis. Hos oss er det kort vei til løsningene, og fleksibilitet og gode samarbeidsevner er derfor viktig. De ordinære mottakene har plass til 150 beboere..

Les mer

Har åpnet to akuttinnkvarteringer i Berlin

Den siste uken har vårt tyske søsterselskap, Hero Zukunft, etablert to nye akuttinnkvarteringer etter hasteanmodn..

Les mer

Ukrainske Nadiya: Meningsfylt å bidra med tolking

Nadiya Øye-Fenchak (41) er utdannet tolk fra Ukraina. På et tolkeoppdrag for en hjelpesending fra Norge i 2000, m..

Les mer

Historien om slutten til ukrainske «Olha»

Kreftsyke «Olha» (70) flyktet alene fra krigen i Ukraina. Da hun ankom Norge ble hun raskt lagt inn på sykehuset..

Les mer


Del: