Trondheim mottakssenter

Kontakt

Trondheim mottakssenter
Trondheim mottakssenter
Mottaksleder: Tuva Ravn Eggan

Besøksadresse

Sandmoflata 6B
7093 TILLER

Se i kart

Postadresse

Sandmoflata 6B
7093 TILLER


Om mottaket

Trondheim mottakssenter er lokalisert på Sandmoen, 10-15 min kjøretur fra Trondheim sentrum. Hero Norge har drevet Trondheim mottakssenter siden 2008, og har per i dag en kapasitet på 225 plasser, inkludert en tilrettelagt avdeling med plass til 25 beboere. Mottaket er delvis desentralisert som vil si at noen beboere bor på Sandmoflata 6B hvor mottaket har kontor, resepsjonslokale, flere ulike aktivitetsrom og barnebase. Andre beboere bor i eksterne hus rundt omkring i Trondheim. 

Ansatte ved Trondheim mottakssenter har en flerkulturell bemanning med bred kompetanse og mange har lang erfaring i asylfeltet. Vi er opptatt av å se beboerne våre og bistå på best mulig måte på ulike områder i hverdagen. Mottaket har et utstrakt samarbeid med Trondheim kommune og mange frivillige aktører.

Vi legger til rette for at beboerne skal ha et variert aktivitetstilbud som fører til integrering. Samarbeidsrådet og kvinnegruppa går aktivt inn i planleggingen av ulike aktiviteter. På facebookgruppen:  Trondheimmottakssenter, kan man lese mer om hva som skjer i mottaket. Trondheim mottakssenter har 29 årsverk og er døgnbemannet.


Siste fra Trondheim

Failed getting FB content, check settings.

Nyheter fra Hero Norge

Strandrydding for en bedre framtid

Beboere på Hå mottakssenter fjernet 220 kg med søppel fra Nærlandstranden. Initiativet er et samarbeid mellom Hero, Hold Norge Rent og Jæren Friluftsråd. Visjonen til Hero handler om å gjøre en ny framtid mulig.  Vår visjon om en ny fremtid omfavner nøkkelaspektene ved bærekraft og understreker behovet og ansvaret for å sikre en inkluderende og bærekraftig utvikling for alle...

Les mer

Utvekslingsprosjekt for læring og forbedring

Det bilaterale utvekslingsprosjektet mellom Médecins du Monde (MdM) i Hellas og Hero Norge er basert på par..

Les mer

Innovasjon for en bedre framtid

Hero arrangerer årets viktigste konferanse om migrasjon og integrering, sett gjennom linsen av innovasjon. Vårt m..

Les mer

Beboerundersøkelse i våre mottak

Hero Norge har forpliktet seg til å tilby et trygt og støttende bosted og miljø for sine beboere. Som en del av..

Les mer


Del: