Trondheim mottakssenter

Kontakt

Trondheim mottakssenter
Trondheim mottakssenter
Mottaksleder: Tuva Ravn Eggan

Besøksadresse

Sandmoflata 6B
7093 TILLER

Se i kart

Postadresse

Sandmoflata 6B
7093 TILLER


Om mottaket

Trondheim mottakssenter er lokalisert på Sandmoen, 10-15 min kjøretur fra Trondheim sentrum. Hero Norge har drevet Trondheim mottakssenter siden 2008, og har per i dag en kapasitet på 225 plasser, inkludert en tilrettelagt avdeling med plass til 25 beboere. Mottaket er delvis desentralisert som vil si at noen beboere bor på Sandmoflata 6B hvor mottaket har kontor, resepsjonslokale, flere ulike aktivitetsrom og barnebase. Andre beboere bor i eksterne hus rundt omkring i Trondheim. 

Ansatte ved Trondheim mottakssenter har en flerkulturell bemanning med bred kompetanse og mange har lang erfaring i asylfeltet. Vi er opptatt av å se beboerne våre og bistå på best mulig måte på ulike områder i hverdagen. Mottaket har et utstrakt samarbeid med Trondheim kommune og mange frivillige aktører.

Vi legger til rette for at beboerne skal ha et variert aktivitetstilbud som fører til integrering. Samarbeidsrådet og kvinnegruppa går aktivt inn i planleggingen av ulike aktiviteter. På facebookgruppen:  Trondheimmottakssenter, kan man lese mer om hva som skjer i mottaket. Trondheim mottakssenter har 29 årsverk og er døgnbemannet.


Siste fra Trondheim

Failed getting FB content, check settings.

Nyheter fra Hero Norge

Flyttet 378 kilometer for drømmejobben

For mottaksleder Nyonga Rugumayo Amundsen er det de gode menneskemøtene som inspirerer henne aller mest. Nyonga startet sin karriere i Hero i 2015 da forrige store flyktningbølge kom til Norge. I denne perioden var det mange syrere og afghanere som kom til Norge for å søke om beskyttelse. Nyonga ble da ansatt som mottaksleder for EMA (avdeling for enslige mindreårige asylsøkere) på Førd..

Les mer

«I en ideell verden, så skulle ikke vi ha eksistert»

I den nye dokumentaren om Hero innleder direktør Vidar Torheim; «I en ideell verden, så skulle ikke vi ha eksist..

Les mer

Reisebrev fra Ukraina

Utdrag fra reisebrevet til driftssjef Ketil Blinge: Her bor det barn som enten er forlatt av foreldre, eller som..

Les mer

Vil du hjelpe oss å hjelpe Ukraina?

Hero starter nå vår innsamlingsaksjon til støtte det ukrainske barnehjemmet og krisesenteret Misto Dobra. Hero h..

Les mer


Del: